با همکاری انجمن اقتصاد کشاورزی ایران
تاثیر نوآوری بر بی ثباتی سهم بازار در صنایع غذایی و آشامیدنی ایران (روشLSTR)

حسین اصغرپور؛ فیروز فلاحی؛ علی دهقانی

دوره 26، شماره 3 ، مهر 1391، ، صفحه 204-217

https://doi.org/10.22067/jead2.v1391i3.17777

چکیده
  هدف اصلی این مقاله بررسی اثر نوآوری بر بی ثباتی سهم بازار درصنایع غذایی و آشامیدنی با کد 4 رقمی ایران می باشد. مهمترین نظریه در این خصوص نظریه شومپیتر است که رابطه بین این دو متغیر را غیر خطی و به صورت U معکوس در نظر می گیرد. این مقاله به آزمون فرضیه شومپیتر در صنایع غذایی و آشامیدنی ایران می پردازد. برای این منظور از داده های مربوط به کارگاه ...  بیشتر