درباره نشریه

این نشریه از سال 1364 بنام علوم و صنایع کشاورزی ( تمام گرایش ها) به چاپ رسیده است و از سال 1386 به صورت تخصصی بنام نشریه  اقتصاد و توسعه کشاورزی مقالات را به چاپ می رساند.

هدف از انتشار این نشریه  افزایش توان علمی ، اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و علاقمندان به مسایل کشاورزی از جنبه های کیفی و کمی است.این نشریه  مقالات  پژوهشی ارزشمند  پژوهشگران گرانقدر در حوزه های مختلف  اقتصاد کشاورزی از جمله مدیریت کشاورزی،بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی، سیاست و توسعه کشاورزی و اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست را که  برای اولین بار منتشر می شود مورد پذیرش قرار می دهد.

پروانه انتشار نشریه کلیک کنید(کد ارسال شود)

ناشر و صاحب امتیاز

دانشگاه فردوسی مشهد

شاپا چاپی

2008-4722

شاپا الکترونیکی

زبان نشریه

فارسی همراه با چکیده مبسوط انگلیسی

مدیرمسئول

دکتر رضا ولی زاده

سردبیر

دکتر ناصرشاهنوشی

درباره نشریه

این نشریه مقالات پژوهشی ارزشمند پژوهشگران گرانقدر در حوزه های مختلف  اقتصاد کشاورزی از جمله مدیریت کشاورزی، بازاریابی و تجارت محصولات کشاورزی، سیاست و توسعه کشاورزی و اقتصاد منابع طبیعی و محیط زیست را که برای اولین بار منتشر می شود مورد پذیرش قرار می دهد.

سال شروع انتشار

شناسه دیجیتالی مقاله

DOI

دوره انتشار

فصلنامه (4 شماره در سال)

نوع داوری

دو سو ناشناس

سیستم مشابهت یابی

قالب متن مقالات

PDF, XML

اخلاق نشر

این نشریه عضو کمیته بین المللی اخلاق در انتشار (COPE)

مجوز انتشار و حق مولف

International License (CC BY 4.0)

هزینه انتشار

یک میلیون ریال

شبکه های اجتماعی

Linked in, Mendeley, Academia

پایگاههای نمایه شده

Google Scholar, CABI ,ISC

نشانی نشریه

دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی - ص. پ. 1163-91775  - دبیرخانه نشریات علمی- نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی

ایمیل نشریه

Jead2@um.ac.ir

نشریه اقتصاد و توسعه کشاورزی به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آنان می‌توانند مقالاتشان را آرشیوسازی کنند. این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.

برای جلوگیری از سرقت علمی،  این نشریه از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب برای مقالات فارسی و از سامانه iThenticate برای مقالات لاتین استفاده می کند.

قوانین کپی رایت:تحت مجوز دسترسی آزاد ، نویسندگان مالکیت حق چاپ را برای محتوای خود حفظ می کنند ، اما به هر کسی اجازه می دهند محتوای خود را بارگیری، استفاده مجدد،  چاپ مجدد، اصلاح، توزیع و/ یا کپی کند ، به شرط اینکه نویسندگان اصلی و منبع به درستی ذکر شده باشند.

این نشریه در زمان پذیرش مقاله، هزینه ای به مبلغ یک میلیون ریال دریافت می کند.