با همکاری انجمن اقتصاد کشاورزی ایران
تعیین وضعیت قابلیت های چابکی سازمانی در صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با رویکرد فازی

مصطفی کاظمی؛ غلامرضا سلطانی فسقندیس

دوره 27، شماره 4 ، دی 1392، ، صفحه 277-287

https://doi.org/10.22067/jead2.v1391i5.22043

چکیده
  صنایع تولید کننده محصولات کشاورزی که بخش قابل توجهی از اقتصادهای کشورهای مختلف را تشکیل می دهند با افزایش رقابت در سطح بین المللی به دنبال فرصت های جدید سودآوری می باشند. چابکی سازمانی روش و فلسفه جدید تولیدی است که به دنبال واکنش اثر بخش به محیط متغیر و غیر قابل پیش بینی و استفاده از آن تغییرات به عنوان فرصتهایی برای پیشرفت سازمانی ...  بیشتر

کاربرد روش های برنامه ریزی ریاضی در تهیه جیره‌غذایی برای جوجه های گوشتی و مرغ های تخم گذار

آزاده پورزنجانی؛ محمد قربانی

دوره 26، شماره 1 ، فروردین 1391

https://doi.org/10.22067/jead2.v1391i1.14097

چکیده
  حداقل کردن هزینه تولید برای میزان معینی از محصول از موضوعات کلیدی مدیران واحدهای کشاورزی و دامپروری می باشد. بخش عمده ی هزینه های یک واحد دامپروری (به‌طور متوسط 75 درصد) مربوط به روش های تغذیه و جیره غذایی دام و طیور است. به‌همین علت استفاده از روش هایی برای کاهش این هزینه، از جمله روش های برنامه ریزی ریاضی الزامی است. با توجه به این ...  بیشتر