اقتصاد کشاورزی
ارزیابی وضعیت تنوع غذایی خانوارها و عوامل مؤثر بر آن در استان تهران

مهدی شعبان زاده خوشرودی؛ ابراهیم جاودان؛ محسن رفعتی

دوره 36، شماره 1 ، فروردین 1401، ، صفحه 83-97

https://doi.org/10.22067/jead.2021.73240.1093

چکیده
  تنوع غذایی از خصوصیات رژیم‌های غذایی سالم می‌باشد. چرا که مواد مغذی ضروری هم‌زمان در یک ماده غذایی وجود ندارند، بلکه در یک رژیم غـذایی متشـکل از چندین ماده غذایی یافت می‌شوند. با این وجود در سال‌های اخیر سلیقه غذایی خانواده‌های ایرانی به سوی مواد غذایی پرکالری و فاقد ارزش غذایی گرایش پیدا کرده که این مسئله آمار مبتلایان به بیماری‌های ...  بیشتر