با همکاری انجمن اقتصاد کشاورزی ایران
تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)

اسماعیل پیش بهار؛ محمد قهرمان زاده؛ مریم جعفری ثانی

دوره 27، شماره 4 ، دی 1392، ، صفحه 319-327

https://doi.org/10.22067/jead2.v1391i5.27052

چکیده
  دستیابی به سطح قابل قبولی از رشد قیمت‌ها از اهداف اصلی سیاست‌گذاران اقتصادی می‌باشد. با توجه به اهمیت مواد غذایی، اطلاعات مربوط به نحوه واکنش قیمت مواد غذایی به سیاست‌های پولی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این راستا اخیراً تاکید بر استفاده از مدل‌هایی است که در آن‌ها طیف گسترده ای از اطلاعات اقتصادی مورد استفاده قرار می‌گیرند. ...  بیشتر