نهادههای شیمیایی سلامت آب، خاک و موجودات زنده را تهدید میکند. لذا ضرورت دارد تولیدکنندگان را به تولید محصولاتی با حداقل نیاز به نهادههای شیمیایی تشویق کرد. در این مقاله تلاش شده است تا عوامل موثر بر تمایل به دریافت کشاورزان استان خراسان رضوی برای تولید خیار ارگانیک گلخانهای نسبت به محصول متعارف را با استفاده از الگوی لاجیت ترتیبی و دادههای مقطع زمانی 186 تولیدکننده در سال 1391مورد بررسی قرارگیرد. نتایج نشان داد که بیش از 80 درصد کشاورزان عقیده دارند که قیمت محصول ارگانیک باید حداقل 10درصد بالاتر از قیمت محصول متعارف باشد. همچنین رابطه بین تمایل به دریافت برای تولید خیار ارگانیک گلخانهای با سطح زیرکشت، استفاده از ناظر کشاورزی، بیمه محصول، متوسط عملکرد کنونی خیار متعارف و اطلاعات راجع به بازار جهانی محصولات ارگانیک با مثبت و معنیدار است. با توجه به یافتهها، توسعه آموزش و ترویج مصرف محصولات ارگانیک، اعطای تسهیلات و مشوقها به تولیدکنندگان محصول ارگانیک و حرکت بیمه در راستای تاثیرگذاری بر کاهش ریسک و افزایش تولید پیشنهاد شده است.
قربانی, محمد, کوچکی, علی رضا, رجب زاده, محسن, & منصوری, هومن. (1393). بررسی تمایل به دریافت کشاورزان استان خراسان رضوی برای تولید خیار ارگانیک گلخانهای. اقتصاد و توسعه کشاورزی, 28(2), 149-156. doi: 10.22067/jead2.v1391i7.27803
MLA
محمد قربانی; علی رضا کوچکی; محسن رجب زاده; هومن منصوری. "بررسی تمایل به دریافت کشاورزان استان خراسان رضوی برای تولید خیار ارگانیک گلخانهای". اقتصاد و توسعه کشاورزی, 28, 2, 1393, 149-156. doi: 10.22067/jead2.v1391i7.27803
HARVARD
قربانی, محمد, کوچکی, علی رضا, رجب زاده, محسن, منصوری, هومن. (1393). 'بررسی تمایل به دریافت کشاورزان استان خراسان رضوی برای تولید خیار ارگانیک گلخانهای', اقتصاد و توسعه کشاورزی, 28(2), pp. 149-156. doi: 10.22067/jead2.v1391i7.27803
VANCOUVER
قربانی, محمد, کوچکی, علی رضا, رجب زاده, محسن, منصوری, هومن. بررسی تمایل به دریافت کشاورزان استان خراسان رضوی برای تولید خیار ارگانیک گلخانهای. اقتصاد و توسعه کشاورزی, 1393; 28(2): 149-156. doi: 10.22067/jead2.v1391i7.27803
ارسال نظر در مورد این مقاله